asp net mvc show pdf in div : Break pdf into multiple pages Library SDK class asp.net wpf .net ajax Owen_Gaines_Poker_math_that_matters18-part1293

170 
22. Hero: 4♠5♠ 
Villain: A8 
Board: 5A♠9 
• Two 5s - Trips wins 
• Three 4s - Two pair wins 
• One backdoor spades out - Flush wins 
(Remember to look for backdoor flush and 
straight outs.  We count them roughly as one out 
each.) 
Total - 6 outs 
23. Hero: 68 
Villain: JJ 
Board: 672♠ 
• Two 6s - Trips wins 
• Three 8s - Two pair wins 
• One backdoor out - straight wins 
Total - 6 outs 
Break pdf into multiple pages - Split, seperate PDF into multiple files in C#.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
Explain How to Split PDF Document in Visual C#.NET Application
a pdf page cut; break pdf file into parts
Break pdf into multiple pages - VB.NET PDF File Split Library: Split, seperate PDF into multiple files in vb.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
VB.NET PDF Document Splitter Control to Disassemble PDF Document
pdf separate pages; break up pdf into individual pages
171 
24. Hero: A2♠ 
Villain: A♠T 
Board: AAQ5 
• Three 2s - Full house wins 
• Three Qs - Full house chops 
• Three 5s - Full house chops 
• Four Ks - Trips chops 
• Four Js - Trips chops 
Total - 3 outs to a win and 14 outs to a chop 
25. Hero: 45 
Villain: AT 
Board: 36KT♣ 
• Two clubs (2 and 7) - Flush wins 
Total - 2 outs 
VB.NET PDF Page Insert Library: insert pages into PDF file in vb.
Able to add and insert one or multiple pages to existing adobe Offer PDF page break inserting function. DLLs for Adding Page into PDF Document in VB.NET Class.
acrobat split pdf pages; pdf format specification
C# PDF Page Insert Library: insert pages into PDF file in C#.net
Offer PDF page break inserting function. PDF document editor library control, RasterEdge XDoc.PDF, offers easy to add & insert an (empty) page into an existing
acrobat split pdf bookmark; break pdf
172 
The 4/2 Rule Quiz Answers 
1. Hero: 89 
Villain: AJ 
Board: 782♠A♠ 
Answer: We have five outs, and we're on the turn.  
5 x 2 = 10 
2. Hero: AA 
Villain: 56 
Board: 782♠A♠ 
Answer: We'll turn this problem around a bit and start 
with the villain's equity.  We can then subtract the 
villain's equity from 100 to get the hero's equity since 
the equities added together equal 100.  The villain has 
eight outs, and we're on the turn.   
8 x 2 = 16 
Now we subtract 16 from 100 and get 84. 
173 
3. Hero: 33 
Villain: JJ 
Board: 3♠55♦ 
Answer: We'll do the same as question #2.  Villain has 
four outs, and we're on the flop.   
4 x 4 = 16 
100 - 16 = 84 
4. Hero: 96 
Villain: JJ 
Board: 3♠552 
Answer: Hero has 11 outs, and we're on the turn.   
11 x 2 = 22 
5. Hero: 96 
Villain: QQ 
Board: 782♠ 
Answer: Hero has eight outs, and we're on the flop.   
8 x 4 = 32 
174 
6. Hero: QQ 
Villain: AJ 
Board: 782♠J 
Answer: Villain has five outs, and we're on the turn.  
5 x 2 = 10 
100 - 10 = 90 
Pot Odds Quiz Answers 
For the following questions, answer call or fold. 
1. Hero: 89 
Villain: AJ 
Board: 782♠A♠ 
Pot was $10 and villain goes all-in for $5. 
Answer: With 5 outs, we can estimate our equity at 10%.  
Getting 3:1 we need 25% equity.  Fold. 
175 
2. Hero: AA 
Villain: 56 
Board: 78J♠ 
Pot was $24.   Hero goes all-in for $28.  What should 
villain do? 
Answer: Villain has 8 outs for 32% equity.  He's getting 
a little worse than 2:1 so he needs to have about 35% 
equity.  Fold. 
3. Hero: AQ 
Villain: JJ 
Board: 3♠55♦ 
Pot was $10.  Villain goes all-in for $6.50. 
Answer: With 6 outs, we have about 24% equity.  
Villain bet about 2/3 pot, so we need to have about 28% 
equity.  Fold. 
176 
4. Hero: 96 
Villain: JJ 
Board: 3♠552 
Pot was $20.  Villain goes all-in for $10. 
Answer: With 11 outs, we have about 22% equity.  
Villain bet 1/2 pot, so we need to have about 25% 
equity.  Fold. 
Implied Odds Quiz Answers 
1. Hero: 96 
Villain: AJ 
Board: 782♠A♠ 
The pot was $10.  Villain bet $15.  How much more do 
you need? 
Answer: With 15 outs on the turn, we have about 30% 
equity.  This means we need about 2x villain’s bet.   
15 x 2 = 30 
There’s already $25 in the pot, so we only need $5 more. 
177 
2. Hero: 93 
Villain: AA 
Board: 78J♠4 
The pot was $10.  Villain bet $10.  How much more do 
you need? 
Answer: With four outs on the turn, we have about 8% 
equity.  This means we need about 9x villain’s bet.   
10 x 9 = 90 
There’s already $20 in the pot, so we need $70 more. 
3. Hero: AQ 
Villain: JJ 
Board: 3♠55 
The pot was $10.  Villain bet $8.  How much more do 
you need assuming you see the river with no further turn 
betting? 
Answer: With 6 outs on the flop, we have about 24% 
equity.  This means we need about 3x villain’s bet.   
8 x 3 = 24 
There’s already $18 in the pot, so we need $6 more. 
178 
Combinations Quiz Answers 
1. Hero: 8J 
Villain: AA 
Board: 5QKA 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: 3 
2. Hero: 33 
Villain: AJ 
Board: J82A♠ 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: 9 
3. Hero: K♠9♠ 
Villain: JJ 
Board: 486A 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: 6 
179 
4. Hero: 57 
Villain: AJ, 66 
Board: J692 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: AJ = 12, 66 = 3 
Total = 15 
5. Hero: AJ♠ 
Villain: AA 
Board: 7524 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: 3 
6. Hero: 76 
Villain: ATs 
Board: Q♠87K 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: 4 
Documents you may be interested
Documents you may be interested