asp net mvc show pdf in div : Break pdf into single pages control software platform web page windows asp.net web browser Owen_Gaines_Poker_math_that_matters19-part1294

180 
7. Hero: 67♠ 
Villain: QQ, A3 
Board: 4♠7Q2♠ 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: 4 
8. Hero: 56 
Villain: 99, QJ 
Board: 892K 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: 99 = 3, QJ = 16 
Total = 19 
9. Hero: QK 
Villain: AJ 
Board: J2TJ 
How many combinations are there in villain's range? 
Answer: 8 
Break pdf into single pages - Split, seperate PDF into multiple files in C#.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
Explain How to Split PDF Document in Visual C#.NET Application
pdf split file; pdf print error no pages selected
Break pdf into single pages - VB.NET PDF File Split Library: Split, seperate PDF into multiple files in vb.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
VB.NET PDF Document Splitter Control to Disassemble PDF Document
combine pages of pdf documents into one; break apart a pdf
181 
10. Hero: 67 
Villain: AQ, 88 
Board: Q84T♠ 
What percentage of the time does the villain have a set? 
Answer: AQ = 12, 88 = 3 
Total = 15 
3 / 15 = 0.20 or 20% 
Equity Versus a Range Quiz Answers 
1. Hero: J♠J 
Villain: 78, AT 
Board: 56T 
What is hero's equity assuming we're all-in? 
Answer: Against AT, we have about 80% equity.  
Against 78, we have about 68% equity.  There are 12 
combinations of AT, and 16 combinations of 78.  So, the 
78 hand "weighs" a bit more than AT.  The middle of 80 
and 68 is 74.  But, we have to slide it more towards 68.  
I'd estimate the equity to be in the low 70s.  If you 
Pokerstove it, you'll find our equity to be 71%. 
C# PDF Convert: How to Convert Tiff Image to PDF File
Your Tiff image can be with single page or multi-pages. Console.WriteLine("Fail: can not convert to PDF, file type unsupport"); break; case ConvertResult
pdf split and merge; split pdf
C# TWAIN - Acquire or Save Image to File
you want to acquire an image directly into the C# RasterEdge.XDoc.PDF.dll. Group4) device.Compression = TwainCompressionMode.Group3; break; } } acq.FileTranfer
acrobat separate pdf pages; acrobat split pdf
182 
2. Hero: J♠A♠ 
Villain: QQ, KK, 55, 44 
Board: 54♠T♠ 
What is hero's equity assuming we're all-in? 
Answer: These hands fit well into two groups.  We have 
a lot of outs against his big pairs, but we're crushed by 
his sets.  Against the big pairs, we have about 45% 
equity (remember against half of the pair hands, you'll 
only have 8 flush outs instead of 9).  Against the sets, we 
have about 25% equity.  There are 12 combinations of 
big pairs, and 6 combinations of the sets.  So, the big 
pairs are two times more likely than the sets.  We have 
to find 2/3 of the way from 25 up to 45.  That middle of 
25 and 45 is 35.  But, we have to slide it more towards 
45.  I'd estimate the equity to be in the upper 30s.  If you 
Pokerstove it, you'll find our equity to be 39%. 
3. Hero: 3♠3 
Villain: KT, TT, 55, AK 
Board: 53T♠ 
What is hero's equity assuming we're all-in? 
Answer: Villain’s range divides into three categories.  
KT is in terrible shape with 6% equity.  TT and 55 have 
us in terrible shape by having 96% equity.  Then AK 
has about 25% equity.  There are 12 combinations of 
183 
KT.  There are 6 total combinations of his sets, and there 
is only 1 combination of the AKs.  The KT is two times 
more likely than his sets.  So, we find 2/3 the way from 
5 to 95.  The quickest way for me to think about this is 
to realize this is almost just finding 2/3 the way from 0 
to 100.  That answer is 66.  So, we need to lower that a 
bit since we’re finding 2/3 of 90.  I’d drop that down to 
about 60.  This is our average equity for 18 of the 19 
combinations.  We have one other combination against 
which we have about 75% equity.  This would raise our 
equity just a hair. So, I’d estimate our equity to be in the 
low 60s.   If you Pokerstove it, you'll find our equity to 
be 64%. 
4. Hero: QT 
Villain: AK, AT, 66, 78 
Board: 56T♠J 
What is hero's equity assuming we're all-in? 
Answer: Villain’s range divides into two categories.  AK 
and 78 are drawing.  AT and 66 have us in terrible 
shape.  Looking at the drawing group first, we see AK 
has 9 outs for 21% equity, and 78 has eight outs for 19% 
equity.
16
Both these hands are equally likely, so the 
average is 20% equity.  There are 32 combinations 
where our equity is 80%.  Against AT, we have three 
16
Both these equities are raised a bit from our 4/2 rule.  This is to 
account for the suited diamonds combinations which have much greater 
equity. 
184 
outs for 6% equity.  Against 66, we are drawing dead.  
There are 8 combinations of AT, and 3 combinations of 
66.  We can combine those for an estimated equity of 
4%.  So, we have 11 combinations where we have 4% 
equity, and 32 combinations where we have 80% equity. 
The drawing combinations are three times more likely 
than the made hands.  We have to find 3/4 of the way 
from 4 to 80.  I would just think of 3/4 of 80 and then 
raise that number slightly.  And, 3/4 of 80 is 60.  So, I’d 
estimate my equity to be in the lower 60s.  If you 
Pokerstove it, you'll find our equity to be 60%. 
Which Bucks Quiz Answers 
1. Hero: J♠J 
Villain’s assumed range: 78, AT 
Board: 56T 
You both started with $20 and put $5 in preflop.  The 
pot is now $10.  Villain goes all-in for $15, and you call.  
Villain turns over 99♠.  The final board is 
56TA♠5♠. 
Answer:  
• Real-bucks: You have $20 more than you did 
before the hand started. 
• Sklansky-bucks: You had 90% equity on the 
flop. 
0.90($25) + 0.10(-$15) = EV 
185 
$22.50 - $1.50 = $21 
• G-bucks: You had 71% equity against his 
assumed range. 
0.71($25) + 0.29(-$15) = EV 
$17.75 - $4.35 = $13.40 
2. Hero: A♠J♠ 
Villain’s assumed range: KQ, AK, 9♠T♠ 
Board: K♠6♠5 
You both started with $15 and put $5 in preflop.  The 
pot is now $10.  Villain goes all-in for $10, and you call.  
Villain turns over KQ♠.  The final board is 
K♠6♠5Q3
Answer:  
• Real-bucks: You have $15 less than you did 
before the hand started. 
• Sklansky-bucks: You had 43% equity on the 
flop. 
0.43($20) + 0.57(-$10) = EV 
$8.60 - $5.70 = $2.90 
• G-bucks: You had 43% equity against his 
assumed range, which is the same as the 
Sklansky-bucks. 
186 
Bluffing Quiz Answers 
1. Hero: 34♠ 
Villain: 
Fold - 78 
Call - KJ, AJ, AT 
Board: 56TJJ 
Is a 1/2 pot bet profitable? 
Answer: A 1/2 pot bet must work more than 33% of the 
time.  Villain is folding 78, which totals 16 
combinations.  The calling hands consist of 28 
combinations.   
16 / 44 = 0.36 
The bluff is profitable. 
2. Hero: 5♠4♠ 
Villain: 
Fold - 78 
Call - JJ, QQ, KK, AA 
Board: 6♠8♠2T9 
Is a pot bet profitable? 
Answer: A pot bet must work more than 50% of the 
time.  Villain is folding 12 combinations.  He’s calling 
with 24 combinations.   
187 
12 / 36 = 0.33 
The bluff is not profitable. 
3. Hero: 22 
Villain: 
Fold - 99, 67, T9 
Call - AT, KT, AQ 
Board: 6♠3TQ♠J♠ 
Is a 2/3 pot bet profitable? 
Answer: A 2/3 pot bet must work more than 40% of the 
time.  Villain is folding 30 combinations.  He’s calling 
with 36 combinations.   
30 / 66 = 0.45 
The bluff is profitable. 
4. Hero: Q♠A♠ 
Villain: 
Fold - 89 
Call - JT, J9, KT, 33 
Board: 6♠38J♠K 
Is a 1/3 pot bet profitable? 
188 
Answer: A 1/3 pot bet must work more than 25% of the 
time.  Villain is folding 12 combinations.  He’s calling 
with 39 combinations.   
12 / 51 = 0.24   
The bluff is not profitable. 
Semi-Bluffing Quiz Answers 
Assume villain always has us covered.  Use estimations to 
answer the following questions. 
1. Hero: 34♠ 
Villain: T9 
Board: 56TJ 
Pot was $10.  We shove $20.  How often does villain 
have to fold? 
Answer:  Our equity is around 16%.  The final pot will 
be $50.   
50 * 0.16 = $8 
$20 – $8 = $12 
We’re risking $12 to win $10.  This is a little over x to 
win x, so we’ll need to have him fold more than 55% of 
the time. 
189 
2. Hero: 5♠4♠ 
Villain: AA 
Board: 6♠Q♠K 
Pot was $10.  We shove $30.  How often does villain 
have to fold? 
Answer:  Our equity is around 39%.  The final pot will 
be $70. 
70 * 0.39 = $27.3 
$30 – $27 = $3 
We’re risking $3 to win $10.  This is x to win just over 
3x, so we’ll need to have him fold more than about 23% 
of the time. 
3. Hero: A♠K 
Villain: T8 
Board: 6♠3T 
Pot was $10.  We shove $24.  How often does villain 
have to fold? 
Answer:  Our equity is around 24%.  The final pot will 
be $60. 
60 * 0.24 = $14.4 
Documents you may be interested
Documents you may be interested