pdf viewer c# : Acrobat add image to pdf control SDK system web page winforms azure console Owen_Gaines_Poker_math_that_matters16-part2051

150 
Comparing these two bet sizes, we just answered our question 
“How much should we bet?”  The $80 bet is a more profitable 
bet than $20 given our assumptions. 
Now, let’s pretend that villain also has 50 combinations of 
absolute trash.  He’ll never call or raise with any of those hands.  
He’ll simply fold to any bet we make.  We’re not concerned 
about those hands at all.  They do not impact our betting 
decision.  However, if we want to know how much richer we 
will bet after we make this wager, we will need to know the 
villain’s entire range regardless of whether or not he calls.  After 
we’ve added 50 combinations to villain’s range, we now have 68 
total combinations that represent villain’s entire range.  We can 
now find out how much richer we will be after making each 
wager.  The true EV of the $20 wager is: 
0.26($20) = $5.20 
The true EV of the $80 bet is: 
.09($80) = $7.20 
The actual results of doing an evaluative EV calculation mean 
nothing in terms of what we’ll actually make.
15
It’s only useful 
as a comparison to some other bet size to see which is best.  We 
do this because it’s easier than spelling out the entirety of 
someone’s potential range.  We only look at the parts of the 
range that are relevant to our betting.  When we’re value-betting, 
we’re only interested in the loosest calling range given a small 
bet we would consider making.  When bluffing, we’re only 
interested in the range of hands that beat us and what percent of 
those hands we can get to fold.  It’s just easier that way. 
15
The exception would be if the range we’re concerned about actually 
is his entire range. 
Acrobat add image to pdf - insert images into PDF in C#.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
Sample C# code to add image, picture, logo or digital photo into PDF document page using PDF page editor control
add jpg to pdf form; add photo pdf
Acrobat add image to pdf - VB.NET PDF insert image library: insert images into PDF in vb.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
Guide VB.NET Programmers How to Add Images in PDF Document
add image to pdf; add a jpg to a pdf
151 
Appendix B 
When Villain is +EV 
We've learned that when our opponent has a -EV call, we profit.  
However, what if he has a +EV call?  Does that mean we're 
losing money by betting?  If so, should we bet at all?  Let's look 
at an example. 
Hero: A
A♠
Villain: 5
6
Board: 3♠4♠K
Q
The pot is $10, and we have $2 left in our stack.  Villain has 
18% equity.  Let's look at villain's EV if we shove. 
0.18($12) + .88(-$2) = EV 
$2.16 - $1.76 = $0.40 
Villain makes money with his call.   That means we're losing 
money.  Does that mean we shouldn't bet?  Let's work it out.  
We'll look at two options: checking and shoving. 
If we check, we're giving villain a free chance at the $10 pot.  
We win the $10 pot 82% of the time. 
0.82($10) = $8.20 
If we bet, we own 82% of a $14 pot that costs us $2 to create. 
0.82($14) - $2 = $9.48 
.NET PDF Document Viewing, Annotation, Conversion & Processing
Convert image files to PDF. File & Page Process. Annotate & Comment. Add, insert PDF native annotations to PDF file. Support for all the print modes in Acrobat PDF
adding images to pdf files; adding image to pdf
C# PDF Converter Library SDK to convert PDF to other file formats
without using other external third-party dependencies like Adobe Acrobat. you can easily perform file conversion from PDF document to image or document
add jpg to pdf document; add jpg to pdf acrobat
152 
So, we're still better of betting than checking; however, we 
would make more ($10) if he would fold. 
Just because villain has a +EV call does not mean he wants us to 
bet.  Just because villain has a +EV call does not mean we 
shouldn't bet.  But, if he has a +EV call, we prefer he folds 
because we make more money. 
C# Windows Viewer - Image and Document Conversion & Rendering in
without using other external third-party dependencies like Adobe Acrobat. Image and Document Conversion Supported by Windows Viewer. Convert to PDF.
how to add an image to a pdf file; how to add image to pdf form
C# powerpoint - PowerPoint Conversion & Rendering in C#.NET
using other external third-party dependencies like Adobe Acrobat. file conversion from PowerPoint document to image or document PowerPoint to PDF Conversion.
add image to pdf reader; adding image to pdf form
153 
Quiz Answers 
Why Math Matters Quiz Answers 
1.  What are the two keys to good poker? 
Answer: Accurate assumptions and making the best 
decision. 
2.  Into what two sections can we break up accurate 
assumptions? 
Answer: Our opponent's range and what betting 
decisions they'll make with that range. 
3.  Which of the two keys to good poker is developed 
mostly through playing experience? 
Answer: Accurate assumptions 
4.  On which of the two keys to good poker should 
beginners spend a lot of time? 
Answer: Making the best decision. 
5.  How can we use mathematics in poker? 
Answer: Mathematics shows us which decision is the 
best play. 
C# Word - Word Conversion in C#.NET
without using other external third-party dependencies like Adobe Acrobat. perform file conversion from Word document to image or document Word to PDF Conversion.
how to add image to pdf acrobat; how to add a jpeg to a pdf file
VB.NET PDF: How to Create Watermark on PDF Document within
this VB.NET Imaging PDF Watermark Add-on, you watermark that consists of text or image (such as users need no external application plugin, like Adobe Acrobat.
add signature image to pdf; add an image to a pdf form
154 
Your Surroundings Quiz Answers 
1.  What is an 80 times stack in a NL25 game? 
Answer: $0.25 * 80 = $20 
2.  If you wanted to have a 40 buy-in bankroll for the NL50 
game, how much money would you need? 
Answer: A typical buy-in at NL50 is $50.   
$50 * 40 = $2,000 
3.  If a NL25 player went on a 15 buy-in downswing, how 
much money did he lose? 
Answer: $25 * 15 = $375 
Thinking About Bets in No-Limit Hold'em Quiz 
Answers 
1.  Is a $100 bet large or small? 
Answer: This is a trick question since we do not have 
complete information.  We need to know the size of the 
pot before the $100 bet was made.  
2.  How would a player refer to a $50 bet into a $100 pot? 
Answer: A half-pot bet. 
VB.NET PowerPoint: VB Code to Draw and Create Annotation on PPT
free hand, rubber stamp, callout, embedded image, and ellipse no more plug-ins needed like Acrobat or Adobe Users need to add following implementations to your
add an image to a pdf with acrobat; add a jpeg to a pdf
BMP to PDF Converter | Convert Bitmap to PDF, Convert PDF to BMP
Also designed to be used add-on for .NET Image SDK, RasterEdge Powerful image converter for Bitmap and PDF files; No need for Adobe Acrobat Reader & print
add image to pdf file acrobat; add png to pdf preview
155 
3.  If you wanted to make a 2/3 bet into a $12 pot, what 
would the amount be? 
Answer: $8 
4.  If the pot is $80, and your opponent bets $50, how much 
money would you put in to make a pot-size raise? 
Answer: $230 
5.  If the pot is $12, and your opponent bets $10, how much 
money would you put in to make a pot-size raise? 
Answer: $42 
Your Expectations Quiz Answers 
1.  How much would a player make if he played NL10 for 
5,000 hands at 12 bb/100? 
Answer:  
5000 / 100 = 50 
$0.10 * 12 = $1.20   
50 * $1.20 = $60 
JPEG to PDF Converter | Convert JPEG to PDF, Convert PDF to JPEG
It can be used standalone. JPEG to PDF Converter is able to convert image files to PDF directly without the software Adobe Acrobat Reader for conversion.
add image pdf document; add a picture to a pdf document
PDF to WORD Converter | Convert PDF to Word, Convert Word to PDF
out transformation between different kinds of image files and Word Converter has accurate output, and PDF to Word need the support of Adobe Acrobat & Microsoft
adding image to pdf in preview; add image to pdf file
156 
2.  If you played 10,000 hands but tilted off 1 buy-in, by 
how many bb/100 would that impact your win rate over 
that number of hands? 
Answer:  
10,000 / 100 = 100 
100 / 100 = 1 bb/100 
If you lost 100 big blinds over one-hundred 100-hand 
sections, you would lose 1 big blind every 100-hand 
section. 
3.  How should most players view the micro-stakes? 
Answer: As a stepping-stone to bigger stakes. 
4.  How can you determine how much you pay for your 
poker education? 
Answer: By choosing in what size game you're going to 
begin playing while you learn. 
5.  Why can it be a bad thing when a new player makes a lot 
of money right away? 
Answer: Because he may become close-minded to 
learning and not spend any time studying the game. 
157 
Working with Fractions, Percentages and Ratios 
Quiz Answers 
1.  Convert 
1
4
to a ratio. 
Answer: 3:1 
2.  Convert 
1
8
to a percentage. 
Answer: 12.5% 
3.  Convert 5:1 to a fraction. 
Answer: 
1
6
4.  Convert 2:1 to a percentage. 
Answer: 33.3% 
5.  Convert 9:2 to a fraction. 
Answer: 
2
11
6.  What are the odds against rolling a 1 or a 2 when rolling 
one die? 
158 
Answer: Probability is 
2
6
which can be reduced to  
1
3
.  The 
odds against are 2:1. 
7.  What is the probability of rolling two 4s when rolling 
two dice? 
Answer: 
1
36
Expectation Value Quiz Answers 
1.  Someone has the four As face down on a table.  You 
have one chance to try to pick the 
A♠
.  If you pick it 
correctly, they’ll pay you $3.  If you do not, you pay $1.  
What is the EV of this wager? 
Answer: 
A♠
1
4
= 0.25 
Other As: 
3
4
= 0.75 
0.25(3) + 0.75(-1) = x 
0.75 - 0.75 = 0 
159 
2.  There are three cups upside down on a table.  
Underneath one is a green ball.  Underneath another is a 
red ball.  Underneath another is an orange ball.  If you 
pick green, you win $5.  Pick red, you lose $2.  Pick 
orange, you lose $1.  What is the EV of picking one cup? 
Answer: 
Each cup is  
1
3
= 0.33 
0.33($5) + 0.33(-$2) + 0.33(-$1) = x 
$1.65 - $0.66 - $0.33 = $0.66 
3.  Someone holds out a deck of cards.  If you pick out a K, 
they’ll give you $10.  If you do not, you owe them $1.  
What is the EV of this wager? 
Answer: 
Kings: 
4
52
= 0.077 
Not kings: 
48
52
= 0.923 
0.077($10) + 0.923(-$1) = x 
$0.77 -$0.923 = (-$0.153) 
Documents you may be interested
Documents you may be interested