view pdf winform c# : Add links to pdf in preview application software utility azure windows web page visual studio Word%20Power10-part1339

WITHOUT  VERBS,  NOTHING
would happen. Verbs are the engines of
communication,  describing  the  action  taking  place  or  the  relationship
between two people or things. And verbs also tell a reader or listener the time
of the action: present, past, or future.
Verbs are such an essential part of communication that sometimes a verb
can stand alone to communicate a whole idea:
Stop. Go. Smile. Hurry.
Even in one-word answers, the verb is understood although not spoken:
Have I made myself clear?
Yes. [Understood, not spoken: You have made yourself clear.]
When are you arriving?
Tomorrow. [Understood, not spoken: I will arrive tomorrow.]
L
E
S
S
O
N
12
zip up your verbs
After the verb “to Love,” “to Help” is 
the most beautiful verb in the world.
B
ERTHAVON
S
UTTNER
(1843–1914)
W
INNER OF
N
OBEL
P
EACE
P
RIZEIN
1905
This lesson brings  you new and versatile  (useful in many ways)  verbs to
strengthen your word power so your communications become more effective.
Add links to pdf in preview - insert, remove PDF links in C#.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
Free C# example code is offered for users to edit PDF document hyperlink (url), like inserting and deleting
add hyperlink pdf; adding hyperlinks to pdf files
Add links to pdf in preview - VB.NET PDF url edit library: insert, remove PDF links in vb.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
Help to Insert a Hyperlink to Specified PDF Document Page
add hyperlinks pdf file; add links to pdf acrobat
94
use different parts of speech
WHAT DO VERBS DO?
The primary function of a verb is to describe a state of being (is, are, and so
on) or an action taken by the subject (the main noun) in the sentence:
Janet is my sister. (state of being)
Janet eats some chocolate every single day. (action taken by subject)
As the powerhouse of every sentence, verbs are extremely important. With
the right, strong, precise verb, your sentences can be very forceful and create a
strong impression.
Janet eats some chocolate every single day.
Janet snacks on some chocolate every single day.
Janet devours some chocolate every single day. (devour means to eat
quickly, with great hunger)
The basic fact in these three sentences is the same, but the information and
emotion communicated changes dramatically with the simple change of the
verb. Do you think the word devour carries a positive or a negative connota-
tion? Does the writer approve of Janet’s chocolate obsession? You probably
can’t answer these questions without more context in additional sentences;
the word devour could be an implied criticism or just an amusing way to
describe Janet’s chocolate habit.
What you can definitely be sure of is that having a broad vocabulary
gives you the word power to choose strong, colorful, and precise verbs to con-
vey the exact connotation you seek.
SOME VERSATILE VERBS FOR YOU TO LEARN
This lesson provides 12 very useful verbs to add to your vocabulary, along
with short definitions and sample sentences that illustrate their meanings.
Read the list slowly and carefully to make sure you understand the
words. If you can, think of a mnemonic to help you remember each word’s
meaning, or think quickly of a sentence using the word.
1. allocate. To set aside for a specific purpose. The teacher allo-
cated  15 minutes each  day to  a review of new  vocabulary
words.
C# Create PDF Library SDK to convert PDF from other file formats
PDF with a blank page, bookmarks, links, signatures, etc. PDF document in C#.NET using this PDF document creating toolkit, if you need to add some text
add hyperlinks to pdf; add hyperlink to pdf in
C# Image: Tutorial for Document Management Using C#.NET Imaging
navigate viewing document by generating a thumbnail preview. on each part by following the links respectively & profession imaging controls, PDF document, image
convert excel to pdf with hyperlinks; pdf link open in new window
zip up your verbs
95
2. attain. To accomplish or achieve. Students who want to attain
high marks must allocate time every evening to undisturbed
study.
3. augment. To increase or add to. Readers seeking to augment
their vocabulary will enjoy reading this book.
4. cease. To stop. The students’ laughter ceased as soon as the tests
were handed back.
5. compensate. To pay; to make up for something. 1. The teacher is
compensated for her hard work with a yearly salary. 2. Many
students tried to compensate for their lack of hard work by
charming the teacher with smiles and jokes.
6. compile. To put together from various sources. The class com-
piled its new vocabulary list from several of the stories read in
class.
7. deduce. To reach a conclusion using facts. The teacher was able
to deduce which students had studied and which hadn’t by the
vocabulary test results.
8. derive. To receive or understand something from something or
somewhere else. Many words in English are derived from roots
that originated in Latin or Greek.
9. interpret. To explain; to translate from one form into another.
The teacher interpreted the students’ smiles to mean that they
either enjoyed the lesson or were glad it was over!
10. perceive.  To see  or  understand  something  that’s  difficult  to
understand. The serious students perceived the need to study
hard; the others didn’t.
11. prioritize. To organize or handle in order of importance. I priori-
tized my homework based on which assignments were due
sooner than others.
12. utilize. To make use of. The teacher encouraged students to uti-
lize their dictionaries to learn the accurate meanings of words.
SOME HELPFUL MNEMONICS
It’s often easy to remember a word’s meaning by creating a mnemonic for it.
Here are a few that may help you with this lesson’s verbs:
Allocate: to assign ALLto a new place
Deduce: to DEDUCT or subtract one idea from another
C# Word - Convert Word to PDF in C#.NET
of original Word file and maintains the original text style (including font, size, color, links and boldness C# Demo: Convert Word to PDF Document. Add references
pdf link; accessible links in pdf
C# powerpoint - Convert PowerPoint to PDF in C#.NET
PowerPoint file and maintains the original text style (including font, size, color, links and boldness C# Demo: Convert PowerPoint to PDF Document. Add references
add links to pdf in preview; adding a link to a pdf in preview
96
use different parts of speech
Compile: to make a PILEof things
Perceive: to SEEsomething is to per-SEEVEit
Utilize: to USEsomething USEFUL
Can you invent some others?
PRACTICE: KNOWING YOUR NEW VERBS
Circle the the correct meaning of the italicized word in each sentence.
1. To compile something is to
a. appreciate it.
b. value it.
c. describe it.
d. gather it.
2. To derivesomething is to
a. expand it.
b. understand it.
c. clarify it.
d. avoid it.
3. If you allocate something, you
a. worry about it.
b. understand it.
c. assign it.
d. forget it.
4. To compensate someone means to
a. pay them.
b. criticize them.
c. flatter them.
d. dismiss them.
5. To deduce something is to
a. think negatively about it.
b. wonder if it is true.
c. fix it firmly.
d. figure it out rationally.
C# PDF: C# Code to Create Mobile PDF Viewer; C#.NET Mobile PDF
In Default.aspx, add a reference to the path in for Windows Forms application, please follow above links respectively. More Tutorials on .NET PDF Document SDK.
add url link to pdf; adding hyperlinks to pdf documents
C# powerpoint - Convert PowerPoint to HTML in C#.NET
The HTML document file, converted by C#.NET PowerPoint to HTML converter toolkit SDK, preserves all the original anchors, links, bookmarks and Add references:
c# read pdf from url; add hyperlinks to pdf online
zip up your verbs
97
6. When you augmentyour work, you are
a. increasing it.
b. finishing it.
c. avoiding it.
d. enjoying it.
7. To perceive something means to
a. oppose it.
b. damage it.
c. understand it.
d. forget it.
8. To prioritize a task means to
a. not complete it.
b. continue doing it.
c. despise doing it.
d. plan to do it first.
9. To cease doing something is to
a. continue doing it.
b. despise doing it.
c. stop doing it.
d. appreciate doing it.
10. To attain something is to
a. achieve it.
b. reject it.
c. imitate it.
d. expand it.
11. When you interpretsomething you
a. ask for it.
b. admire it.
c. explain it.
d. inquire about it.
12. To utilize something is to
a. understand it.
b. use it.
c. imitate it.
d. achieve it.
C# Word - Convert Word to HTML in C#.NET
VB.NET How-to, VB.NET PDF, VB.NET Word, VB.NET Excel, VB to HTML converter toolkit SDK, preserves all the original anchors, links, bookmarks and Add references:
pdf link to specific page; adding links to pdf document
How to C#: Basic SDK Concept of XDoc.PowerPoint
Conversely, conversion from PDF to PowerPoint (.PPTX) is also split PowerPoint file(s), and add, create, insert including editing PowerPoint url links and quick
add links to pdf file; change link in pdf file
98
use different parts of speech
Lesson 12 Words You Should Now Know
Extra Words You Learned in This Lesson
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
allocate
attain
augment
cease
compensate
compile
deduce
devour
interpret
prioritize
utilize
versatile
How to C#: Basic SDK Concept of XDoc.Word
Conversely, conversion from PDF to Word (.docx) is also and split Word file(s), and add, create, insert document, including editing Word url links and quick
add hyperlink to pdf in preview; add a link to a pdf in acrobat
zip up your verbs
99
ANSWERS
Practice: Knowing Your New Verbs
1. d
2. b
3. c
4. a
5. d
6. a
7. c
8. d
9. c
10. a
11. c
12. b
AS YOU LEARNED
in the previous lesson, verbs are the engines of commu-
nication; they describe the action in sentences. Adverbs are words that mod-
ify, or add more information about, a verb, an adjective, or another adverb.
Here are some examples:
shouting angrily
carefully shredding papers
smiling graciously
write easily
gratefully count your blessings
run quickly
As the examples  show,  adverbs add  flavor and punch to verbs. In fact,
adverbs can be thought of as fuel to makes verb engines work better. Using
adverbs to dress up and  clarify your  communications is  a great way to
increase your word power.
L
E
S
S
O
N
13
dress up verbs with adverbs
When ideas fail, words come in very handy.
J
OHANN
W
OLFGANG VON
G
OETHE
(1749–1832)
G
ERMANPHILOSOPHERAND WRITER
This lesson reviews how easily you can make your writing and speech livelier
and more interesting by adding adverbs, those handy words that help verbs
communicate better.
102
use different parts of speech
TIP: Learning how adverbs work may seem like just another grammar
lesson, but don’t be turned off. Knowing adverbs and how they work
will help you build word power, which is why you’re using this book,
right?
ADVERBS AT WORK
Adverbs provide information about how, when, where, and to what extent
something is happening in a sentence. Some adverbs function as intensifiers,
modifying adjectives or other adverbs to add intensity, or strength, to the
words. Here are some examples:
We almost won the game.
He nearly ate the whole thing.
She always arrives promptly.
Many adverbs are formed by adding the suffix -ly to adjectives. So the adjec-
tive quick becomes quickly and lazy becomes lazily. Making adverbs this way
is an easy way to expand your word power; just think of an adjective, then
change it to an adverb to make a verb more specific.
SOME COMMON ADVERB MISTAKES
There are some adjectives and adverbs that get confused and are often used
incorrectly. Memorize their correct use. If you learn them well, and never
make an error with them, you’ll immediately be perceived as a writer or
speaker with both good grammar and word power.
Here are the correct usages:
real= always an adjective
really= always an adverb
Studying regularly can make a real difference.
Reading really opens students’ minds.
Documents you may be interested
Documents you may be interested