open pdf and draw c# : Add a link to a pdf in preview application Library tool html .net windows online toefl_student_test_prep_planner5-part163

50  
Go anywhere from here.
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
14.  An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided 
below. Complete the summary by selecting the THREE  
answer choices that express the most important ideas in the passage. 
Some sentences do not belong in the summary because they express 
ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the 
passage. This question is worth 2 points. 
Write your answer choices in the spaces where they belong. You can 
write in the number of the answer choice or the whole sentence. 
Scientists have linked the mass extinction at the end of the Cretaceous with a  
meteorite impact on Earth.
Answer choices
(1)    Scientists had believed for centuries that meteorite activity 
influenced evolution on Earth.
(2)    The site of the large meteorite impact at the end of the Cretaceous 
period was identified in 1990.
(3)    There have also been large meteorite impacts on the surface of the 
Moon, leaving craters like Tycho. 
(4)    An iridium-enriched sediment layer and a large impact crater in the 
Yucatán provide evidence that a large meteorite struck Earth about 
65 million years ago. 
(5)    Large meteorite impacts, such as one at the end of the Cretaceous 
period, can seriously affect climate, ecological niches, plants, and 
animals. 
(6)    Meteorite impacts can be advantageous for some species, which 
thrive, and disastrous for other species, which become extinct. 
Add a link to a pdf in preview - insert, remove PDF links in C#.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
Free C# example code is offered for users to edit PDF document hyperlink (url), like inserting and deleting
add hyperlink pdf file; change link in pdf
Add a link to a pdf in preview - VB.NET PDF url edit library: insert, remove PDF links in vb.net, ASP.NET, MVC, Ajax, WinForms, WPF
Help to Insert a Hyperlink to Specified PDF Document Page
add hyperlink to pdf online; add hyperlink pdf document
Go anywhere from here.    
51
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
Key to Reading Section:
1. d
2. c
3. c
4. b
5. a
6. c
7. c
8. b
9. b
10. b
11. a
12. d
13. d
14. 4, 5, 6
VB.NET PDF File Compress Library: Compress reduce PDF size in vb.
Remove bookmarks, annotations, watermark, page labels and article threads from PDF while compressing. Also a preview component enables compressing and
add links to pdf; add url pdf
C# PDF insert image Library: insert images into PDF in C#.net, ASP
viewer component supports inserting image to PDF in preview without adobe Insert images into PDF form field. How to insert and add image, picture, digital photo
add links to pdf in preview; add a link to a pdf in acrobat
52  
Go anywhere from here.
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
Listening Section
CONVERSATION TRANSCRIPT
(Narrator) Listen to a conversation between a student and her basketball coach and then 
answer the questions. 
(Male coach) Hi, Elizabeth.
(Female student) Hey, Coach. I just thought I’d stop by to see what I missed while I  
was gone.
(Male coach) Well, we’ve been working real hard on our plan for the next game . . . I’ve 
asked Susan to go over it with you before practice this afternoon, so you’ll know what  
we’re doing.
(Female student) Okay.
(Male coach) By the way, how did your brother’s wedding go?
(Female student) Oh, it was beautiful. And the whole family was there. I saw aunts and 
uncles and cousins I hadn’t seen in years.
(Male coach) So it was worth the trip.
(Female student) Oh definitely. I’m sorry I had to miss practice, though. I feel bad  
about that.
(Male coach) Family’s very important.
(Female student) Yep. Okay, I guess I’ll see you this afternoon at practice, then.
Directions: The Listening section measures your ability to understand conversations and 
lectures in English. In this sample, you will read one conversation and one lecture and 
answer questions after each conversation or lecture. The questions typically ask about  
the main idea and supporting details. Some questions ask about a speaker’s purpose or  
attitude. Answer the questions based on what is stated or implied by the speakers. Most 
questions are worth one point. If a question is worth more than one point, it will have 
special directions that indicate how many points you can receive.
• In an actual test, you will be able to take notes while you listen and use your  
notes to help you answer the questions. Your notes will not be scored. 
• You can access the audio version of the lecture, conversation, and related  
questions on the Planner website www.ets.org/toefl/planner through the link  
for the TOEFL iBT
®
test questions.  
VB.NET PDF insert image library: insert images into PDF in vb.net
inserting image to PDF in preview without adobe provide users the most individualized PDF page image inserting function, allowing developers to add and insert
add hyperlink to pdf; add hyperlink to pdf in preview
C# PDF Page Insert Library: insert pages into PDF file in C#.net
Ability to add PDF page number in preview. Offer PDF page break inserting function. Free components and online source codes for .NET framework 2.0+.
add url link to pdf; adding a link to a pdf
Go anywhere from here.    
53
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
(Male coach) Just a minute. There are a couple of other things I need to tell you.
(Female student) Oh, okay.
(Male coach) Uh . . . First, everybody’s getting a new team jacket.
(Female student) Wow. How did that happen?
(Male coach) A woman who played here about 20, 25 years ago came through town a  
few weeks ago and saw a game, and said she wanted to do something for the team, so . . .
(Female student) So she’s buying us new jackets?
(Male coach) Yep.
(Female student) Wow, that’s really nice of her.
(Male coach) Yes, it is. It’s great that former players still care so much about our school  
and our basketball program . . . Anyway you need to fill out an order form. I’ll give it to  
you now, and you can bring it back this afternoon. I’ve got the forms from the other  
players, so as soon as I get yours we can order. Maybe we’ll have the jackets by the  
next game.
(Female student) OK.
(Male coach) Great. And the next thing is, you know Mary’s transferring to another  
college next week, so we’ll need someone to take over her role as captain for the second  
half of the season. And the other players unanimously picked you to take over as captain when 
Mary leaves.
(Female student) Wow. I saw everybody this morning, and nobody said a word.
(Male coach) They wanted me to tell you. So, do you accept?
(Female student) Of course! But Susan’s a much better player than I am. I’m really  
surprised they didn’t pick her.
(Male coach) They think you’re the right one. You’ll have to ask them their thoughts.
(Female student) Okay . . . I guess one of the first things I’ll have to do as captain is  
make sure we get a thank-you card out to the lady who’s buying us the jackets.
(Male coach) Good idea. I have her address here somewhere.
(Female student) And I’ll make sure the whole team signs it.
C# PDF insert text Library: insert text into PDF content in C#.net
Able to add a single text character and text string to PDF files using online source codes in C#.NET Supports adding text to PDF in preview without adobe
adding hyperlinks to a pdf; pdf links
VB.NET PDF File Split Library: Split, seperate PDF into multiple
Independent component for splitting PDF document in preview without using external PDF VB.NET PDF Splitting & Disassembling DLLs. Add necessary references:
add hyperlink in pdf; pdf email link
54  
Go anywhere from here.
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
(Male coach) Good. That’s all the news there is. I think that’s it for now. Oh, let me get  
you that order form.
1.   What are the speakers mainly discussing?
a.  How the woman should prepare for the next game
b.  The woman’s responsibilities as team captain
c.  Things that happened while the woman was away
d.  The style of the new team uniforms
2.   Who is buying new jackets for the team?
a.  The coach
b.  The captain of the team
c.  A former player
d.  A group of basketball fans
3.   There are two answers for the next question. Mark two answers. 
Why is the woman surprised to learn that she has been chosen as the new 
team captain?
a.  She is not the best player on the team.
b.  Her teammates did not tell her about the decision.
c.  She does not have many friends on the team.
d.  She has missed a lot of practices.
C# PDF File Split Library: Split, seperate PDF into multiple files
Advanced component for splitting PDF document in preview without any third-party plug-ins installed. C# DLLs: Split PDF Document. Add necessary references:
convert excel to pdf with hyperlinks; add links in pdf
C# Create PDF Library SDK to convert PDF from other file formats
Preview PDF documents without other plug-ins. this PDF document metadata adding control, you can add some additional information to generated PDF file
add a link to a pdf file; add links to pdf acrobat
Go anywhere from here.    
55
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
4.   Read part of the conversation again. Then answer the question.
(Female student) I’m sorry I had to miss practice, though. I feel bad  
about that.
(Male coach) Family’s very important.
What does the man mean when he says: “Family’s very important.” 
a.  He hopes the woman’s family is doing well.
b.  He would like to meet the woman’s family.
c.  The woman should spend more time with her family.
d.  The woman had a good reason for missing practice.
5.   Why does the coach say: “Good. That’s all the news there is. I think that’s it 
for now.” 
a.  He wants to know if the woman understood his point.
b.  He wants the woman to act immediately.
c.  He is preparing to change the topic.
d.  He is ready to end the conversation.
VB.NET PDF insert text library: insert text into PDF content in vb
Add text to certain position of PDF page in Visual Basic .NET class. Add text to PDF in preview without adobe reader component installed.
adding links to pdf document; add page number to pdf hyperlink
56  
Go anywhere from here.
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
LECTURE TRANSCRIPT
(Narrator) Listen to part of a lecture in a literature class. 
(Male professor) Today I’d like to introduce you to a novel that some critics consider the 
finest detective novel ever written. It was also the first. We’re talking about The  
Moonstone by Wilkie Collins. Now, there are other detective stories that preceded The 
Moonstone historically—Um, notably the work of Poe . . . Edgar Allen Poe’s stories,  
such as “The Murders in the Rue Morgue” and . . . “The Purloined Letter.” Now these 
were short stories that featured a detective . . . uh, probably the first to do that. But The 
Moonstone, which follows them by about twenty years—it was published in 1868—this  
is the first full-length detective novel ever written.
Now, in The Moonstone—if you read it as . . . uh, come to it as a contemporary reader—
what’s interesting is that most of the features you find in almost any detective novel are 
in fact already present. Uh, its hard at this juncture to read this novel and realize that no 
one had ever done that before, because it all seems so strikingly familiar. It’s, it’s really a 
wonderful novel and I recommend it, even just as a fun book to read, if you’ve never read  
it. Um, so in The Moonstone, as I said, Collins did much to establish the conventions of  
the detective genre. I’m not gonna go into the plot at length, but, you know, the basic set-
up is . . . there’s this diamond of great . . . of great value, a country house, the diamond 
mysteriously disappears in the middle of the night, uh, the local police are brought in, in  
an attempt to solve the crime, and they mess it up completely, and then the true hero of  
the book arrives. That’s Sergeant Cuff.
Now, Cuff, this extraordinarily important character . . . well, let me try to give you a  
sense of who Sergeant Cuff is, by first describing the regular police. And this is the  
dynamic that you’re going to see throughout the history of the detective novel, where you 
have the regular cops—who are well-meaning, but officious and bumblingly inept—and  
they are countered by a figure who’s eccentric, analytical, brilliant, and . . . and able to  
solve the crime. So, first the regular police get called in to solve the mystery—Um, in this 
case, detective, uh, Superintendent Seegrave. When Superintendent Seegrave comes in,  
he orders his minions around, they bumble, and they actually make a mess of the 
investigation, which you’ll see repeated—um, you’ll see this pattern repeated,  
particularly in the Sherlock Holmes stories of a few years later where, uh, Inspector 
Lestrade, this well-meaning idiot, is always countered, uh, by Sherlock Holmes, who’s 
a genius.
So, now Cuff arrives. Cuff is the man who’s coming to solve the mystery, and again he  
has a lot of the characteristics that future detectives throughout the history of this genre  
will have. He’s eccentric. He has a hobby that he’s obsessive about—in this . . . in his  
case, it’s the love of roses. He’s a fanatic about the breeding of roses; and here think of  
Nero Wolfe and his orchids, Sherlock Holmes and his violin, a lot of those later classic 
detective heroes have this kind of outside interest that they . . . they go to as a kind of 
antidote to the evil and misery they encounter in their daily lives. At one point, Cuff says  
Go anywhere from here.    
57
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
he likes his roses because they offer solace, uh, an escape, from the world of crime he 
typically operates in.
Now, these detective heroes . . . they have this characteristic of being smart, incredibly 
smart, but of not appearing to be smart. And most importantly, from a kind of existential 
point of view, these detectives see things that other people do not see. And that’s why the 
detective is such an important figure, I think, in our modern imagination. In the case of  
The Moonstone—I don’t want to say too much here and spoil it for you—but the clue that’s 
key to . . . the solving of the crime is a smeared bit of paint in a doorway. Of course, the 
regular police have missed this paint smear or made some sort of unwarranted assumption 
about it. Cuff sees this smear of paint—this paint, the place where the paint is  
smeared—and realizes that from this one smear of paint you can actually deduce the 
whole situation . . . the whole world. And that’s what the hero in a detective novel like  
this . . . brings to it that the other characters don’t—it’s this ability to, uh, see meaning 
where others see no meaning and to bring order . . . to where it seems there is no order.
6.   What is the lecture mainly about?
a.  A comparison of two types of detective novels
b.  Ways in which detective novels have changed over time
c.  The Moonstone as a model for later detective novels
d.  Flaws that can be found in the plot of The Moonstone
7.   In what way is The Moonstone different from earlier works featuring a detective?
a.  In its unusual ending
b.  In its unique characters
c.  In its focus on a serious crime
d.  In its greater length
58  
Go anywhere from here.
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
8.   According to the professor, what do roses in The Moonstone represent?
a.  A key clue that leads to the solving of the mystery
b.  A relief and comfort to the detective
c.  Romance between the main characters
d.  Brilliant ideas that occur to the detective
9.   Why does the professor mention a smeared bit of paint in a doorway in  
The Moonstone?
a.  To describe a mistake that Sergeant Cuff has made
b.  To show how realistically the author describes the crime scene
c.  To exemplify a pattern repeated in many other detective stories
d.  To illustrate the superior techniques used by the police
10.  What can be inferred about the professor when he says this: “Uh, it’s hard at this 
juncture to read this novel and realize that no one had ever done that before,  
because it all seems so strikingly familiar.” 
a.  He is impressed by the novel’s originality.
b.  He is concerned that students may find the novel difficult to read.
c.  He is bored by the novel’s descriptions of ordinary events.
d.  He is eager to write a book about a less familiar subject.
Go anywhere from here.    
59
TOEFL
® 
Planner
Test Prep
appendix 1: Sample Questions
11.  What does the professor imply when he says this: “. . . well, let me try to give you a 
sense of who Sergeant Cuff is, by first describing the regular police.” 
a.  Sergeant Cuff is unlike other characters in The Moonstone.
b.  The author’s description of Sergeant Cuff is very realistic.
c.  Sergeant Cuff learned to solve crimes by observing the regular police.
d.  Differences between Sergeant Cuff and Sherlock Holmes are hard to describe.
Key to Listening section:
1. c
2. c
3. a, b
4. d
5. d
6. c
7. d
8. b
9. c
10. a
11. a
Documents you may be interested
Documents you may be interested